Pulsatio Meridiana Kereskedelmi és Gazdaságfejlesztő Zrt.Pulsatio Meridiana Kereskedelmi és Gazdaságfejlesztő Zrt.

blue7group

ÁltalÁnos cÉgbemutatÓ

A Pulsatio Meridiana Kereskedelmi és Gazdaságfejlesztő Zrt.–t Dr. Böjthe Kálmán alapította 2013 januárjában. A társaság célja, hogy innovatív magyar termékeket vezessen be hazai és nemzetközi tőzsdei cégeken keresztül a piacokra. A társaság 2013 júniusában nyilvánosan működő részvénytársasággá alakult át, mellyel egy időben alaptőke-emelésre került sor, melynek keretében a Seven Innovation Kft. és a Seven Healthcare Kft. a Pulsatio Meridiana Kereskedelmi és Gazdaságfejlesztő Zrt. 100%-os leányvállalataivá váltak.

StratÉgia

A részvénytársaságot egy létező társadalmi igény valóra váltására hozták létre az alapítók, abban a meggyőződésben, hogy a magyar kutatók munkájukkal mindig kimagasló szerepet töltöttek be az egyetemes tudományokban, általános elismerést szerezve ezzel mind belföldön, mind külföldön egyaránt.

Hisszük, hogy a magyarok kreativitása a világon egyedülálló, és az innovatív magyar termékek az egész világon versenyképesek. Nem utolsósorban célunk a kimagasló teljesítményű magyar kutatók elvándorlásának visszaszorítása, lehetőséget biztosítva számukra, hogy itthon gyümölcsöztessék tudásukat, tehetségüket.

A Pulsatio Meridiana Kereskedelmi és Gazdaságfejlesztő Zrt. tagjai számára a legfontosabb értékek az emberi egészség és a környezet védelme. Innovációinkkal ezen értékek megőrzésére törekszünk. Olyan innovációkat, fejlesztéseket, technológiákat és megoldásokat karolunk fel, melyekkel tőzsdén jegyzett piacvezető cégek -közreműködésünkkel- biztosítani tudják üzleti perspektívájukat. Felkutatunk és fejlesztünk még nem ismert, a piacon be nem vezetett, de igényelt, tesztelt és bevált termékeket, melyek felhasználó-orientáltak, egyben környezet-, egészség- és pénztárcabarátok.

Nemzetközi piacvezető partnereink megbízásából piaci és befektetési lehetőségeket biztosítunk az innováció, az egészségügy, az újrahasznosítás és az energiahasznosítás területein.

Jelenleg csak magyar fejlesztéseket és innovációkat képviselünk, szoros együttműködésben a feltalálóval és fejlesztővel. Közös sikerünket az a bizalom és egyedi megállapodás alapozza meg, hogy a feltaláló és ötletgazda részesül a kiérdemelt haszonból legnagyobb részben.

Ez szükséges a biztonságos, hatékony, közös fellépéshez, mely garantálja, hogy sikeresen létre tudjuk hozni az együttműködést. Az üzleti profizmus, az egymásba vetett bizalom, a széles látókör, a lehetőségek felismerése és a magas szintű nyelvtudás teszi lehetővé, hogy nemzetközi piacvezető cégekkel szoros kapcsolatrendszer alakuljon ki. Ebben a magas szintű üzleti szegmensben, melyben minden sikeres üzleti lépés alapja a befektetők bizalma és a transzparencia, nincs helye a megbízhatatlanságnak és a gyenge minőségnek.

A színvonalas munkához kiemelkedő teljesítményre képes magyar emberek munkája szükséges, akikkel van szerencsénk együtt dolgozni.

Cégcsoport bemutatásaSzervezeti felÉpÍtÉs 

IGAZGATÓSÁGI TAGOK

Dr. Böjthe Kálmán
Bálint Adél
Kovács Annamária
Kelemen Kartal
Pál Gyula

FELÜGYELŐ BIZOTTSÁG

Dr. Bada János
Dr. Deme Zsolt
Dr. Landesz Pál
László Pál
Lönhard Augustin

BEFEKTETŐI KAPCSOLATTARTÁS ADATAI

Pulsatio Meridiana Kereskedelmi és Gazdaságfejlesztő Zrt.
2100 Gödöllő, Páter Károly utca 1.
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem / MATE
E-mail: office@blue7group.hu